LIGA MLADEŽI NS SPLIT Zmaj – Primorac S 3 : 1

LIGA MLADEŽI NS SPLIT   Zmaj – Primorac S     3   :   1
Mlađe uzrasne kategorije Zmaja odigrale su četiri prvenstvene utakmice protiv svojih vršnjaka iz stobrečkog Primorca, od toga dvije u Makarskoj, a dvije u Stobreču. Mlađi pioniri su nakon prvog poluvremena koje je završilo bez pogodaka u nastavku susreta pogodcima Matea Juričića i Vinka Šumelja slavili rezultatom 2:0. Pioniri su ugodno iznenadili u Stobreču, domaći su poveli s 1:0 u 10. minuti. Ivan Čović poravnao je na 1:1 u 25. da bi Mateo Lekaj iz kaznenog udarca donio bodove igračima Ivana Carevića. Kadeti su slavili istim rezultatom, a u prednost ih je doveo Andrija Botica već na početku utakmice. Do odlaska na odmor Stobrečani su poravnali rezultat, pogodak vrijedan tri boda zabio je Lovre Čović u 70. minuti. Juniori nastavljaju sa lošim igrama i visokim porazima, u ovom su kolu na domaćem travnjaku doživjeli katastrofalan poraz od 1:9. Tako su na dvije utakmice primili okruglih dvadeset pogodaka. Počasni pogodak za Zmaj postigao je Frano Ivanda.

Mlađi pioniri: Zmaj – Primorac S     2 : 0         (0 : 0)

Zmaj: Kuzmanić, Jurjević, Raos, Ledić, Gudelj, Župan, Lozić, Kelemović, Vujčić, Juričić (1), Jurlina (još su igrali: Radalj, Beidenegl, Beus, Beroš, Šumelj (1).

Trener: Darko Vlatković.

Pioniri : Primorac S   – Zmaj               1 : 2         (1 : 1)

Zmaj: Husičić, Puljić, Pavlinović, Prgomet, Čović (1), Lelas, Urlić, Čagalj, Lekaj (1 KU), Brečić, Kostanić (još su igrali: Buljubašić, Vujčić, Dugonjić, Vukojević, Kondža).

Trener: Ivan Carević.

Kadeti: Primorac S   -   Zmaj                 1 : 2          (0 : 1)

Zmaj: Ivanac, Nikolić, Rašić, Biočić, Čović (1), Antunović, Puharić, Botica (1), Lasić, Lulić, Šimović (još su igrali: Nizić, Vladić, Žamić).

Trener: Petar Talajić.

Juniori: Zmaj   -   Primorac S               1 : 9           (1 : 6)

Zmaj: Ančić, Rašić, Bijelić, Roso, Lelas, Raffanrlli, Klinac, Ivanda, Fistonić, Mravičić, Gilić (još su igrali: Marinović, Hajduk, Ravlić, Botica, Nikolić).

Trener: Goran Kesar.

 

 

 

NS SPLIT Lekaj i Vujčić na završnoj selekciji

Prema kalendaru natjecanja HNS-a za mlađe uzraste u 2019. godini, održat će se završna selekcija Nogometnog središta Split za dječake rođene 2005. i 2006. godine ( U-14 i U-13 )na stadionu Poljud u Splitu 14. studenog 2019. godine. Iz Zmaja su pozvani Mateo Lekaj i Grgo Vujčić. Novo priznanje stiglo je i Voditelju Zmajeve škole nogometa Darku Vlatkoviću koji će voditi jednu od selekcija na završnom turniru. Voditelj ovih aktivnosti je Ivan Gudelj ujedno i instruktor NS Split.

 

 

J. Kovačević/Ž.K.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh