ODLAZI ADDIKO BANKA IZ MAKARSKE Od 21. prosinca u poslovnici u Splitu

ODLAZI ADDIKO BANKA IZ MAKARSKE Od 21. prosinca u poslovnici u Splitu
Nakon 16 godina Adiko banka s Marinete br. 2 odlazi iz Makarske 21. prosinca. Otvorena makarska poslovnica od veljače 2003. stekla je veliki broj klijenata koji su ovu vijest primili s razočarenjem. No stvari stoje tako, a kako doznajemo četvero zaposlenih ostat će bez radnog mjesta. Oni koji žele ostati klijenti Addiko banke napominjemo da su poslovi poslovnice iz Makarske preusmjereni u Split.

- Addiko Banka je odlučila svoje poslovanje iz poslovnice Makarska, Marineta 2 s datumom 21.12. 2019. preusmjeriti na novu lokaciju Split, Poljička cesta 35. U poslovnici Split, Poljička cesta 35 kao i svim ostalim poslovnicama, već danas je na raspolaganju tim djelatnika koji je u potpunosti upoznat sa svim pojedinostima vašeg poslovanja i od kojih možete u najkraćem roku dobiti sve potrebne informacije. Promjene u poslovanju su u skladu s digitalnom strategijom Banke i trendovima modernog bankarstvauslijed sve izraženijih digitalnih preferencija klijenata. Uvjereni smo kako Vam digitalni kanali omogućuju jednostavnija, brža i jeftinija plaćanja iz udobnosti Vašeg doma dok Virtualna poslovnica omogućuje u potpunosti podizanje Blic kredita bez da ijednom morate ići do poslovnice. Također, naša mreža bankomata te opcije podizanja gotovine s bankomata drugih banaka bez naknade osiguravaju kvalitetnu uslugu koja zasigurno odgovara vašim potrebama – navode iz Adiko banke d.d.

Ako netko treba bilo kakva pojašnjenja vezano uz korištenje Addiko digitalnih kanala, kao i za sva dodatna pitanja iz ove banke poručuju da u svakom trenutku kontaktirate njihov Kontakt centar (0800 14 14) ili se obratite djelatnicima u svojoj trenutnoj poslovnici.

J.Glučina

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh