RK KINGTRADE Uvjerljivo bolji od Trilja

RK KINGTRADE Uvjerljivo bolji od Trilja
Rukomet, 2. HRL – Jug , 7. kolo

Kingtrade   – Trilj Pršut Voštane       31   :   21     ( 17 : 9)

Makarska. Dvorana na GSC. Gledatelja: 30.

Suci: Miljenko Medved i Matko Murić (oba Varaždin).

Kingtrade: Maslać, Matijašević 1, Ivanić 1, Lukin, Mustapić 5, Raffanelli, Rajčević, N. Urlić 1, Begović, Brozović 14, Stakić, M. Urlić 9. Trener: Stipe Urlić.

TRILJ PV: Bilonić, Varenina, Kaloper 1, Marić 5, B. Kozina 3, N. Kozina 2, Guvo, Šipić, Jurko, Grubišić 5, Dragušica 1, Prcela, Ljubičić 4. Trener: Mario Dragušica.

Sedmerci: Kingtrade 4/4, Trilj PV 3/2.

Rukometaši makarskog Kingtradea na svom su parketu bez većih problema savladali sastav iz Trilja, a konačnih 31:21 preslika je viđenog na terenu. Domaći su bolje otvorili utakmicu i pogodcima Brozovića i M. Urlića stekli početnu prednost. Sredinom prvog poluvremena igrači Stipe Urlića imali su vodstvo od plus sedam (10:3, 12:5) i već tada se vidjelo u kojem smjeru će utakmica ići. I početak nastavka pripao je domaćim rukometašima, a Nikola Brozović i Marino Urlić nastavili su rešetati su mrežu nemoćnih vratara gostiju. Kad su „trgovci“ u 42. minuti imali plus jedanaest (24:13) priliku igrati dobili su svi igrači koji su bili u zapisniku utakmice. Pored raspoloženih Brozovića i Marina Urlića dobru večer imao je i mladi vratar domaćih Jure Maslać koji se istakao sa nekoliko sjajnih obrana. Kod gostiju su manje loši od ostalih bili Ivica Marić i Ante Grubišić. Nastave li ovako dobro igrati i u nadolazećim utakmicama Makarani će se sigurno poboljšati svoj plasman na prvenstvenoj tablici.

J. Kovačević /Ž.Kovačić

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh