HRL JUG ŽENE Rukometašice Hotela Makarska i bivše prvoligašice iz Vranjica igrale bod razlike

HRL JUG ŽENE Rukometašice Hotela Makarska i bivše prvoligašice iz Vranjica igrale bod razlike
Rukometašice Hotela Makarska za malo su priredile iznenađenje kola, no veliku radost uskratili su im suci utakmice. Bivše prvoligašice iz Vranjica vjerojatno su malo opuštenije ušle u utakmicu računajući da i tako mogu do pobjede protiv pomlađene domaće ekipe. Prvo poluvrijeme pripalo je gošćama koje su na odmor otišle sa prednošću od 6 pogodaka. U nasatavku kao da je na parket izašla neka druga i bolja ekipa „hoteljerki“, dobra igra u obrani i preciznost u napadu iznenadila je Vranjičanke. Prednost se počela smanjivati, a susret je postao uzbudljiviji. U zadnje minute gošće su ušle s dva pogotka prednosti (21:23), i tada suci rade prvu u nizu krivih procjena. Domaćim igračicama sude korake kojih nije bilo i Mijatović povećava na 21:24 i tada je izgledalo da je pitanje pobjednika poznato. S time se ne mire borbene domaće igračice, osvajaju dvije lopte i preko Nine Juričić stižu na pogodak zaostatka (23:24). Zadnji napad donio je dosta nervoze, u napadu je bila Šalinović i gošće su je zaustavile prekršajem, je li ili nije bio sedmerac ostalo je nejasno. Djelitelji pravde bili su neodlučni, jedan je pokazao na sedmerac, a drugi devetera. Dok su se oni usaglašavali vrijeme je isteklo, a domaće su tako ostale bez velikog boda.

Rezultati 6. kola: Hoteli Makarska – Petason Vranjic 23 : 24, Marina Kaštela – Metković 25 : 17, Orkan – Split 10 : 30. Trogir i Zadar su bili slobodni.

Poredak: Split 10, Trogir 9, Petason Vranjic 8, Marina Kaštela 8, Hoteli Makarska 3, Zadar 2, Metković 2, Orkan 0

Iduće kolo: Metković – Hoteli Makarska.

Između dva prvenstvena kola ekipa Hotela Makarska odigrat će kup susret sa Sinjom, ova utakmica bit će odigrana u srijedu 20. studenoga u dvorani na GSC sa početkom u 19 sati.

J.K./Ž.Kovačić

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh