VELIKO SRCE PRIJATELJA HAJDUKA S MAKARSKOG PRIMORJA Na Biloj noći prikupili pomoć samohranoj majci bolesnog djeteta

VELIKO SRCE PRIJATELJA HAJDUKA S MAKARSKOG PRIMORJA Na Biloj noći prikupili pomoć samohranoj majci bolesnog djeteta
Zahvaljujući velikom srcu organizatora Bile noći, Društvima prijatelja Hajduka Makarske, Tučepi, Podgore, Baške Vode i Brela na humanitarnoj aukciji dresova poznatih bivših i sadašnjih nogometaša Hajduka ovog puta  je prikupljeno rekordnih 38.400 kuna za našu sugrađanku, gospođu Irnu Udiljak, samohranu majku teško bolesnog 12- godišnjeg djeteta.

Kao predstavnici Kluba Biloj noći, upriličenoj u hotelu Dalmacija, bili su nazočni voditelj Akademije ‘Luka Kaliterna, Boro Primorac, njegov zamjenik Andro Fistonić, član Nadzornog odbora Hajduka Marko Mustapić, te predsjednik HNK Hajduk Split, Marin Brbić, koji je na početku zabave pozdravio nazočne, te podsjetio kako je Hajduk klub svojih članova i počiva na članskom modelu, te je pozvao sve i na obnavljanje članstva u nadolazećoj 2020. godini, uz napomenu kako će se sredstva od članarina ubuduće namjenski odvajati za izgradnju budućeg kampa kluba, koji je neophodan za razvoj Akademije Kluba.

Uz glavni humanitarni karakter u Biloj noći bilo je zabave na pretek. Održana je i prigodna lutrija na kojoj su se osvojile vrijedne nagrade, a za sjajnu atmosferu, osim raspoloženih uzvanika pobrinuli su se Diktatori i Gulliano koji su svirali do sitnih jutarnjih sati i drzali okupljene rasplesane na podiju.Veličnastvena atmosfera puna hajdučke emocije oduševila je i goste i organizatore, koji su se  zahvalili još jednom glavnom pokrovitelju tvrtki Apfel, te svim sponzorima i kupcima dresova koji su pomogli da humanitarni dio Bile noći bude najbolji do sad.

M.P.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh