MALI NOGOMET Gornja Vala zavaljala All in

MALI NOGOMET Gornja Vala zavaljala All in
MNLM, 6. kolo

Derbi šestog kola Makarske malonogometne lige odigrali su aktualni prvaci All in Makarska i u ovom prvenstvu neporažena Gornja Vala, na koncu je slavio sastav iz Drvenika i tako preuzeo vrh tablice. Prvo poluvrijeme ovog susreta pripao je momčadi Gornje Vale, a to je na koncu bilo odlučujuće po pitanju kome će pripasti bodovi. Iako ima utakmicu manje Gornja Vala je preuzela prvo mjesto prvenstvene ljestvice i najavila svoju kadindaturu za osvajanje titule. Dvoboj klubova iz gornjeg dijela tablice Catenaccija i Malog Plamena bio je potpuno neizvjesan, a najzaslužniji za osvojeni bod Malog Plamena bio je trostruki strijelac Marin Prgomet. Brela su se visokom pobjedom nad DPH Torcida MR probila na drugo mjesto, u nastavku susreta Medić i Bekavac bili su neuhvatljivi za obranu DPH. Stipe Darko Medić postigao je četiri pogotka i tako postao vodeći strijelac lige. Mladi igrači drugog prvoligaša iz Brela bili su blizu osvajanja prvih bodova, prvo poluvrijeme susreta protiv Amicisa dobili su s 2:0. U nastavku je Amicis predvođen kapetanom Novog vremena Matom Vukovićem preokrenuo rezultat i sa novim bodovima se probio na peto mjesto. Najneizvjesniji susret odigrali su DPH Tučepi i Agrohortus, a mreže se u prvom poluvremenu nisu tresl. Tučepljani su u 39. minuti imali 2:1, no u 40. minuti su Mladinov i Sikirica zabili za 3:2. Na ovoj utakmici isključen je igrač DPH Tučepi Josip Milković.

Rezultati:

Gornja Vala   -   All in Makarska       5 : 3   (2 : 0)

Čančar (2), Ljubičić (2), Antunović (1) / Petrović (1), Lozina (1), Nikolić (1).

Catenaccio   -   Mali Plamen         3   :   3     (2 : 1)

Šalinović (1), S. Brnić (1), T. Pašalić (1) / Prgomet (3)

Brela   -   DPH Torcida MR           6   :   2       (2 : 1)

Medić (4), Bekavac (2) / Lendić (1), Zvizdić (1)

DPH Tučepi   -   Agrohortus       3   :   5     (2 : 0)

Milković (2) / Kovačić (1), Mladinov (1), Sikirica (1)

Amicis   -   Downtown Brela       5   :   3     (0 : 2)

Kondža (2), Vuković (1), Pejković (1), Milunović (1) / Jakir (2), Zelić (1)

Poredak: Gornja Vala 15, Brela 12, All in Makarska 12, Catenaccio 12, Amicis 10, Mali Plamen 10, Agrohortus 6, DPH Tučepi 4, DPH Torcida MR 3, D. Brela 0

Lista strijelaca:

9 – Stipe Darko Medić

7 – Ivan Mladinov, Josip Gojak, Luka Bekavac

6 – Dario Martinović, Zoran Lendić, Stipe Brnić.

I parovi idućeg kola:

Amicis – All in Makarska, DPH Torcida MR – DPH Tučepi, Agrohortus – D. Brela, Mali Plamen – Brela, Gornja Vala – Catenaccio.

J. Kovačević /Ž.Kovačić

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh