RUKOMET Porazi rukometašica i rukometaša

RUKOMET Porazi rukometašica i rukometaša
Rukometašice Hoteli Makarska pretrpjele su minimalan poraz u Metkoviću protiv domaćih igračica, a prema viđenom na parketu mogle su osvojiti barem bod. Metkovke su do ovog kola bile na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, a nakon pobjede nad Makarkama njima su prepustile tu poziciju. Domaće su bolje otvorile utakmicu, i u 10. minuti imale plus pet. Potom su se trgle mlade igračice gostiju i preokrenule rezultat u svoju korist. Kada su početkom drugog poluvremena povele s 14:17, činilo se da će bodovi otputovati u Makarsku. Domaće se međutim nisu mirile sa tim stanjem, uz veliku potporu svojih navijača ponovo su utakmicu učinile neizvjesnom. Makarke su do remija mogle u zadnjoj minuti utakmice, imale su 30 sekundi za zadnji napad i poravnanje rezultata. Nisu ga uspjele realizirati pa su bodovi ostali u gradu na Neretvi. Osim poraza više brine ozljeda prsta Nine Juričić, a unatoč porazu stručni stožer gošća može biti zadovoljan igrom mladih Mije Juričić, Bandur, Selak i Vranješ.

Rezultati: Metković – Hoteli Makarska 26 : 25, Split – Trogir 26 : 21, Petason Vranjic – Orkan 39 : 9, Zadar – Marina Kaštela 21 : 25.

Poredak: Split 12, Petason Vranjic 10, Marina Kaštela 10, Trogir 9, Metković 4, Hoteli Makarska 3, Zadar 2, Orkan 0

Iduće kolo: Hoteli Makarska – Zadar.

Druga HRL –Jug, 8. kolo

Rukometaši Kingtradea u 8. prvenstvenom kolu gostovali su u Zadru i doživjeli visok poraz protiv domaće momčadi. Makarani su tako doživjeli drugi neuspjeh zaredom, iako su domaći rukometaši bili veliki favoriti ovako visok poraz ipak se nije očekivao. Nikola Urlić i Brozović doveli su Kingtrade u početno i jedino vodstvo na utakmici, kada su Zadrani preokrenuli na 6:2 bilo je vidljivo u kojem će smjeru utakmica ići. Fizički bolje pripremljeni rukometaši Zadra kako je utakmica išla kraju igrali su sve bolje i bolje, Maslać, N. Urlić, Brozović i Lozina bez veće potpore suigrača nisu mogli parirati razigranim domaćinima.

Rezultati: Zadar – Kingtrade 35 : 19, Split – Opuzen 36 : 26, Biograd – Jelsa 25 : 19, Vodice – Kamičak 26 : 35, PV Trilj – Korčula 26 : 39

Poredak: Split 14, Zadar 14, Kamičak 12, Korčula 11, Vodice 11, Biograd 6, Opuzen 6, Kingtrade 4, Jelsa 2, PV Trilj 0

Iduće kolo: Kingtrade – Split

J. K./Ž.K.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh