MLAĐI PIONIRI I JUNIORI Zaključili Zmajevu 2019.

MLAĐI PIONIRI I JUNIORI Zaključili Zmajevu 2019.
Prva NL Središta Split, 13. kolo

Završen je prvi dio prvenstva 1. NL Središta Split za mlađe uzrasne kategorije, mlađi pioniri i juniori Zmaja na domaćem su terenu odmjerili snage sa svojim vršnjacima iz NK Splita. Mlađi pioniri odigrali su sa Splitom neodlučno, domaće je u vodstvo doveo Kelemović već u 2. minuti utakmice. Gosti poravnali na 1:1 preko Papića u 18. minuti, a to je ujedno bio i krajnji rezultat utakmice. Juniori nastavljaju s porazima, Lelas je pogodio vlastitu mrežu i tako doveo goste u početnu prednost. U nastavku je Alvarez matirao Ančića za konačnih 0:2. Iako se u sastavu Zmaja našlo više igrača koji nastupaju za seniorsku momčad (Mravičić, Rakić, Ivanda, Klinac, Serdarević, Marić), no ni to nije pomoglo momčadi Gorana Kesara da dođe do pozitivnog rezultata. Nastavak prvenstva predviđen je početkom trećeg mjeseca 2020. godine.

Mlađi pioniri : Zmaj   :   Split     1   :   1     (1 : 1)

Zmaj: Radalj, Jurjević, Beroš, Gudelj, Raos, Kelemović (1), Ledić, Juričić, Vujčić, Župan, Jurlina (još su igrali: M. Roso, Beidenegl, Lozić, Radić, Turina, Lasić, A. Roso).

Trener: Darko Vlatković.

Juniori: Zmaj   -   Split       0   :   2     (0 : 1)

Zmaj: Ančić, Bijelić, Mravičić, Roso, Lelas, Rakić, Gilić, Ivanda, Klinac, Serdarević, Marić (još su igrali: Raffanelli, Fistonić, Matijašević.

Trener: Goran Kesar.

J. Kovačević / IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh