‘Na licu mista’ kroz objektiv sedmero fotoamatera

Igarka Sandra Morović priprema novu izložbu fotografija

Treću godinu od početka organizacije zanimljivih izložbi zaljubljenica u rodne Igrane Sandra Morović za ovo ljeto najavljuje projekt ‘Na licu mista’. Riječ je o izložbi fotografija kojoj su autori fotoamateri s Makarskog primorja. Iako se na taj način želi obogatiti turistička ponuda, motivi na fotografijama ne smiju biti te tematike

Zahvaljujući Sandri Morović, Igrane imaju već dvije godine u ljetnim mjesecima bogatiji kulturni život. Mlada Igarka zaljubljenica je u staru kulturnu baštinu, ali i prirodu, a kako je uvijek uz nju fotoaparat, nastale su ideje koje su rezultirale već dvjema izložbama. Prije dvije godine o životu starih Igrana moglo se doznati kroz izložbu fotografija ‘Trči vrime’, prošle godine tema je bila športska, a plod izložba ‘Storija’.

Ohrabrena zanimanjem domaće publike i gostiju, Sandra uz pomoć supruga Antonia, te Blanke Talijančić, kreće u novi projekt. Ponovno je riječ o izložbi i to pod nazivom ‘Na licu mista’. Naime, sedmero fotoamatera s Makarskog primorja (Bruna Antičić, Nina Divić, Igor Hrstić, Dario Odak, Joško Klarić, Aljoša Krželj, Sandra Morović) za temu imaju fotografije mjesta s Primorja, ali ne iz turističke perspektive.

Sve nas veže ljubav prema fotografiji, i mislim da će ovo ponovno biti pogodak, najavljuje Sandra novu izložbu sastavljenu od šezdesetak fotografija. Zanimljivo je to da će izložba u Igranima biti otvorena 11. kolovoza, a nakon toga nastavlja put od Brela pa dalje po Primorju.

  • Piše Jasna Morović
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh