MAKARSKI SDP O 2019. ‘Imamo značajan broj novih članova’

MAKARSKI SDP O 2019. ‘Imamo značajan broj novih članova’
Makarski SDP je tradicionalno održao konferenciju za medije u povodu božićno-novogodišnjih blagdana i darivao novinare bakalarom.

Uz čestitke Sretan Glavičić, predsjednik, Gordana Muhtić, dopredsjednica i Jagoda Martić, član GO SDP-a Makarske, načinili su inventuru 2019., osvrnuvši se na stanje u stranci i u Makarskoj.

- Radimo na rješavanju problema u SDP-u, ali najznačajnije je da imamo veliki broj novih članova te da smo na izborima za EU bili prva lista u gradu.

Kritični su bili prema stanju u Gradu. Kao jedino pohvalno Martić je istaknula kulturne projekte poput Jazz festivala, Šumoteke, MaFesta, Tempeta, Zlatoustih, držeći da je to zasluga pojedinaca.

Glavičić i Muhtić su u kritičkom tonu govorili o uznapredovaloj betonizaciji, kao i da na svim ostalim poljima, od komunalnog uređenja do zdravstvene zaštite, grad stagnira. Ulaganje od 15 milijuna kuna koliko je planirano za izgradnju dječjeg vrtića na Zelenki, po njima su velika sredstva za jednu godinu i ne vide od kuda će se namaknuti. Drže i da bi gradonačelnik trebao razgovarati s djelatnicima vrtića o povećanju njihovih plaća. Mišljenja su da Božićni grad nije trebao postati tvornica novca kao i da se predugo radi na uređenju prostora Turističke zajednice.

 

J.M./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh