JU MARA U SKLOPU PROJEKTA EXERCITATIONE Uručeno 13 uvjerenja nakon programa usavršavanja za voditelje turističkih poslovnica

JU MARA U SKLOPU PROJEKTA EXERCITATIONE Uručeno 13 uvjerenja nakon programa usavršavanja za voditelje turističkih poslovnica
U sklopu projekta EXERCITATIONE, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda i kojemu je nositelj JU Mara, održana je svečana dodjela uvjerenja za trinaest polaznika programa usavršavanja za voditelja turističke poslovnice. Program usavršavanja tek je jedna u nizu brojnih aktivnosti koje se provode, a istoj je nositelj Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira.

Polaznici programa usavršavanja su nezaposlene osobe, korisnici usluga Kluba za zapošljavanje koji su se prethodno prijavili na programe usavršavanja. Nakon dva mjeseca pohađanja svih predavanja naposljetku su uspješno položili stručni i završni ispit te dobili uvjerenje o položenom ispitu za voditelja poslovnice.

Program je za sve polaznike organiziran u Makarskoj kako polaznici ne bi trebali putovati u Split.

Ravnateljica JU MARA Lidija Vukadin Vranješ čestitala je svim polaznicima na uspješno završenom programu, dok se projektna koordinatorica i voditeljica Kluba za zapošljavanje Marina Herceg kratko osvrnula na posljednja dva mjeseca provedenog programa.

Diplome je polaznicima podijelio prodekan Visoke škole Aspira Mario Buble uz prigodne riječi i čestitke zamjenika gradonačelnika Makarske Dražena Nemčića.

- Iako su programi usavršavanja tek jedna u nizu aktivnosti koje provodimo u sklopu ovog projekta, veselimo se nadolazećim aktivnostima koje pridonose povećavanju konkurentnosti na tržištu rada za sve naše korisnike – ističe Lidija Vukadin Vranješ.

 

 

J.M./JU MARA

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh