JU MARA I UDRUGA MI ORGANIZIRAJU EDUKATIVNU RADIONICU Mala škola za udruge s ciljem jačanja civilnog društva

JU MARA I UDRUGA MI ORGANIZIRAJU EDUKATIVNU RADIONICU Mala škola za udruge s ciljem jačanja civilnog društva
U organizaciji JU Makarska razvojna agencija MARA, a u suradnji s Udrugom „MI“ iz Splita, 6. veljače, u prostorijama Centra za razvoj poduzetništva i civilnog društva s početkom u 10 sati održat će se edukativna radionica Mala škola za udruge kojoj je svrha jačanje kapaciteta predstavnika organizacija civilnog društva s područja Grada Makarske.

- Edukacija obuhvaća 4 nastavna sata. Program obuke usmjeren je na predstavnike organizacija civilnoga društva koji u svom radu mogu primjenjivati stečeno znanje. U uvodnom dijelu sudionici radionica će se upoznati sa Zakonom o udrugama, usklađivanju sa Zakonom o udrugama i godišnjim obvezama u radu udruga. Na programu su modeli uspješnog ustrojstva i upravljanja udrugama: radna mjesta (zapošljavanje, sistematizacija, mjesečne obveze…), administriranje i novi modeli rada (ePorezna, eUprava…) – ističe Lidija Vukadin Vranješ, ravnateljica JU Makarska razvojna agencija Mara.

Prijave traju do 5. veljače 2020. (do 12 sati) na e-mail: centar@mara-makarska.hr, navesti: ime i prezime osobe (ili više osoba) koje će pohađati radionicu te organizaciju civilnog društva koju zastupa.

 

J.G.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh