MAŠKARE 2020. Za najmlađe predstava ‘Tko sam, što sam’ u dvorani Arte 8. veljače, na velikom maskenbalu Nives Celzijus

MAŠKARE 2020. Za najmlađe predstava ‘Tko sam, što sam’ u dvorani Arte 8. veljače, na velikom maskenbalu Nives Celzijus
U sklopu ovogodišnjeg Makarskog zimskog karnevala, u subotu 8. veljače, u dvorani Arte održat će se predstava za najmlađe – “Tko sam, što sam” u izvedbi Produkcije Z. Početak je u 17 sati, a ulaz je besplatan.

U ponedjeljak 10. veljače u Gradskoj galeriji Antuna Gojaka na rasporedu je kreativna radionica izrade karnevalskih maski koja će započeti u 16 sati.

U subotu 15. veljače, u 11 sati, građane će svojim koncertom ”Maškare, ča mogu maškare” počastiti Gradska glazba Makarska, dok glavno događanje, ovogodišnji Makarski zimski karneval, slijedi u subotu 22. veljače.

Zato je krajnje vrijeme za pripremu maski, a za one koji još uvijek nisu prijavili svoje sudjelovanje ponavljamo da se prijave zaprimaju u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Makarske, soba 5, na broju telefona 021 608 434 ili u Turističkoj zajednici grada Makarske na broju telefona 021 612-002.

Dodatni razlog za sudjelovanje zasigurno je veliki maskenbal u hotelu Dalmacija gdje sve sudionike uz večeru očekuje i luda zabava do sitnih sati koju garantiraju gosti večeri: Nives Celzijus i bend.

 

 

www.makarska.hr

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh