Gotovi praznici: Nastava u osnovnim i srednjim školama započinje u ponedjeljak 2. rujna

Ljetni praznici približili su se kraju, a učenici osnovnih i srednjih škola u čitavoj Hrvatskoj od ponedjeljka 2. rujna će se ponovno naći u školskim klupama, na početku nove nastavne godine.

Makarske su škole zadnjih dana također objavile rasporede školskih smjena – tako u OŠ Stjepana Ivičevića u ponedjeljak u 8 sati ujutro s nastavom počinje ‘B’ smjena, odnosno 1. B i C razredi, 2. B i C razredi, pa 2.D i E razredi, zatim 3. B i C razred, 4. B razred, 5.B i C razred, 6. B i C razred, zatim 7.C te 8. C i D razredi. Druga, ‘A’ smjena s nastavom započinje u 14 sati, a to se odnosi na 1.A, 2.A, 3.A i E, 4.A i C, 5.A, 6.A i D, 7.A i B, te 8.A i B razred, kao i na  1.D, 3.D, te 2. D i E razrede škole na Dugišu, obavijestio je ravnatelj Nikola Andačić.

Što se tiče OŠ oca Petra Perice, ravnateljica Renata Gudelj potvrdila je da prvog dana školske godine u 8 ujutro nastava počinje za učenike od 3. do 8. razreda, dok nastava za 1. i 2. razred te svečani prijem novih prvašića počinju u 10:30. Od utorka, pak, u OŠ oca Petra Perice početak nastave se vraća u klasične termine, dakle od 3. do 8. razreda u 8 ujutro, a 1. i 2. razred u 13:30 sati.

U 8 sati također počinje nova školska godina za učenike Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića, dok će učenici Srednje strukovne škole s nastavom započeti u 14 sati. Isto tako, u ponedjeljak 2. rujna započinje i nova školske godina u Glazbenoj školi Makarska.

O. Franić

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh