JU MARA POMAŽE NEZAPOSLENIMA – Otvoren poziv za nove prijave za pohađanje besplatnih, licenciranih programa usavršavanja i osposobljavanja

JU MARA POMAŽE NEZAPOSLENIMA – Otvoren poziv za nove prijave za pohađanje besplatnih, licenciranih programa usavršavanja i osposobljavanja
Klub za zapošljavanje Makarske razvojne agencije MARA nudi nezaposlenima najatraktivnije programe usavršavanja i osposobljavanja.

- Ako ste nezaposlena osoba, imate najmanje srednju stručnu spremu i zainteresirani ste za pohađanje programa usavršavanja/osposobljavanja te polaganje stručnog ispita za programe: VIZAŽIST, KOZMETIČAR, PEDIKER, FRIZER, MASER, NJEGOVATELJ, KNJIGOVOĐA prijavite se pute e-mail adrese: klub@mara-makarska.hr ili putem online obrasca OBRAZAC!, poručuju iz JU MARA. Napominju da je pohađanje programa besplatno, a svi programi verificirani su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te se stečena zanimanja upisuju u e-radnu knjižicu.

Lidija Vukadin Vranješ, ravnateljica JU MARA, podsjeća da je već 13 polaznika završilo za voditelja turističke agencije, 7 nezaposlenih uskoro će završiti program za turističkog vodiča, a 5 je steklo diplomu sličnih programa.

- Vidimo da je ovaj program do sada naišao na veliko zanimanje kod nezaposlenih. Očekujemo da će tako biti i s ovim pozivom – poručuje ravnateljica JU MARA.

 

 

J.M./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh