IZ LANTERNE POZIVAJU NA RADIONICE – Otkrijte svoje unutarnje potencijale i kreativne resurse uz art terapiju

IZ LANTERNE POZIVAJU NA RADIONICE – Otkrijte svoje unutarnje potencijale i kreativne resurse uz art terapiju
Kroz projekt Zajedno smo jači uz podršku Ministarstva zdravstva svake subote u 18 sati u prostoru Savjetovališta Lanterna provode se radionice Art terapije uz voditeljicu, Lanterninu suradnicu, prof. umjetnosti i povijesti umjetnosti Tinu Divić.

Na radionicama kreativne terapije ‘Misli u boji’ polaznici uz voditeljicu rade na umjetničkom izražavanju kroz fraktalne crteže, motivacijske kolaže, kratka predavanja o umjetnici Fridi Kahlo te vlastitim likovnim intervencijama na umjetničinom autoportretu.

- Na sljedećim radionicama polaznici će se baviti istraživanjem boja i njihove simbolike te njihovim utjecajem na psihofizičko stanje čovjeka. U opuštenoj atmosferi uz druženje i kreativno izražavanje nastavljamo s radom svake subote od 18 do 20 sati u prostoru Savjetovališta Lanterna. Ono što je važno napomenuti da su radionice besplatne, a zainteresirani se mogu predbilježit jer ćemo u radionicu stalno uključivati nove polaznike čim se za to ukaže slobodno mjesto. Javiti se možete na telefon, mail Savjetovališta Lanterna ili putem FB stranice – poručuje Ivona Vučić, voditeljica projekta ‘Zajedno smo jači’.

 

 

 

J.M./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh