STOŽER CIVILNE ZAŠTITE SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE Na dan 26. ožujka u županiji 36 osoba pozitivno na virus COVID-19

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE Na dan 26. ožujka u županiji 36 osoba pozitivno na virus COVID-19
Na području Splitsko dalmatinske županije u odnosu na jučerašnji dan 5 je osoba više pozitivno na virus COVID-19 te je na dan 26.03.2020. trideset i šest ( 36 ) osoba pozitivno na virus COVID-19.
U ovom trenutku u gradu Splitu 24 osobe su pozitivne na korona virus, u Sinju 5 osoba, Solinu 3 osobe, Dugom ratu 1 osoba, Podstrani 1 osoba, Hvaru 1 osoba i Kaštelima 1 osoba.
Od ukupnog broja zaraženih 6 osoba su zdravstveni djelatnici i to 2 liječnika, 2 stomatologa, 1 inženjer te 1 djelatnik srednje stručne spreme. U samoizolaciji nalazi se 55 zdravstvenih djelatnika.
Opće zdravstveno stanje svih zaraženih sa područja Splitsko dalmatinske županije je stabilno, dok se jedna osoba sa područja Šibensko kninske županije nalazi na respiratoru u KBC-u Split.
Svi kontakti zaraženih obrađeni su od strane epidemiološke službe. Napominjemo da se sve zdravstvene usluge u KBC-u Split pružaju kao i do sada.
U karanteni hotela Zagreb u ovom trenutku nalazi se 29 osoba; od čega 21 hrvatski državljanin te 8 stranih državljana, navodi se Priopćenju za javnost .Stožera civilne zaštite SDŽ-e na dan 26. ožujka.

MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh