STOŽER CIVILNE ZAŠTITE U Hrvatskoj 30. ožujka 77 novooboljelih

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE U Hrvatskoj 30. ožujka 77 novooboljelih
Stožer civilne zaštite 30. ožujka je iznio podatke da je potvrđeno 77 novooboljelih osoba novim koronavirusom. U Hrvatskoj je dosad potvrđeno ukupno 790 oboljelih osoba, a 64 osobe su ozdravile. Preminulo je šest osobaIz Stožera apeliraju na sve naše građane da ostanu u svojim domovima i da se strogo pridržavaju uputa epidemiologa i odluka Stožera civilne zaštite RH jer samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje zaraze novim koronavirusom.   Sve Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom. Sve upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Vlada Republike Hrvatske u borbi protiv novog koronavirusa pokrenula je donacijski program u kojeg se možete uključiti donacijom financijskih sredstava, medicinske ili neke druge zdravstvene opreme ili donacijom hrane i kućnih potrepština za Hrvatski Crveni križ.
Ponovno apeliramo na sve naše građane da se strogo pridržavaju preporučenih higijenskih mjera te redovito čiste prostore u kojima borave: Preporuke za kućanstva i ostale zatvorene prostore
Pridržavanjem svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.
Sve informacije vezane uz novi koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr.
Pozivom na broj 113 svakim danom od 7 do 22 sata možete dobiti sve informacije o koronavirusu.
Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske kontinuirano prati daljnji razvoj situacije te u skladu s tim poduzima odgovarajuće mjere.
Upiti vezani uz praćenje stanja novog koronavirusa na području Republike Hrvatske mogu se slati na e-mail adresu: stozercz@mup.hr.

MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh