PRIMJERI Dostava prehrambenih proizvoda na kućnu adresu moguća iz makarske tvrtke Completes

PRIMJERI Dostava prehrambenih proizvoda na kućnu adresu moguća  iz makarske tvrtke Completes
I u Makarskoj je moguća nabava prehrambenih artikala dostavom bez odlaska u trgovine. Sve to možemo zahvaliti tvrtki Completes iz Makarske i mladom poduzetniku Siniši Letici koji joj je na čelu.

Naime, mnogi znaju da se gotova ukusna jela mogu naručiti u Makarskoj u više ugostiteljskih objekata, ali jeste li znali da u ovim kriznim vremenima kada zbog koronavirusa strepimo sa svakim izlaskom iz kuće možete naručiti i dostavu prehrambenih namirnica na kućni prag koje ćete sami pripremati?

Istina, nismo od velikih trgovačkih lanaca premda je to njima bilo zgodnije organizirati s obzirom da imaju maloprodaju, dobili potvrdnu informaciju da takve usluge pružaju na Makarskom primorju. Očekivali su kupci od njih to.

Ali najvažnije je da one postoje! Možete sve naručiti internetom ma gdje bili. A oni su u Makarskoj. Completes d.o.o., tvrtka koja već dvije godine uspješno  opskrbljuje hranom i pićem ugostiteljske objekte sada kada su oni zatvoreni svoje usluge je stavila na raspolaganje širem tržištu.

Naime, svaki pojedinac iz sigurnosti svoga doma može se samo prijaviti na adresu completes.hr, vidjeti izbor namirnica i cijene te naručiti. Opskrba stiže u rekordnom roku. Njihovo radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, a subotom od 8 – 13 sati.

Oni su na adresi Dubrovačka 79 (na Voliciji). Upravo tamo smo zatekli vlasnika i direktora Completes d.o.o., Sinišu Letica.

Premda na ovu adresu ne dolaze kupci već narudžbe isključivo zaprimaju online, sukladno propisanim mjerama s maskom na licu jer ih je kaže u tvrtki petero na odstojanju razmijenili smo nekoliko informacija.

- Da, radimo i primamo narudžbe. Evo u proteklih nekoliko dana logiralo se oko 80- ak ljudi, a napravili smo i desetak dostava. Dostavu vršimo svuda, imali smo narudžbe u Živogošću, Podgori, Imotskom, Makarskoj – kaže Letica.

Dodaje kako su oni tu i svatko može naručiti robu. Mi smo pak usporedili neke cijene iz ponude s onim u trgovinama i primjetili da ništa nisu veće čak ima i nekih povoljnijih s obzirom da je ovo bila veletrgovina.

Svi oni koji nemaju internet, hranu i piće, ako im zatreba dostava, mogu naručiti u tvrtki Completes i na telefon 021 209 069 u navedeno radno vrijeme.

I da ne bude zabune, ovo nije nikakva reklama jer ona ovom mladom poduzetniku nije ni potrebna. Poslovnim duhom i empatijom prema kupcima odlučio je nastaviti rad na način koji je prikladan i najkorisniji  za zajednicu u ovim okolnostima.

 

Piše i foto Janja Glučina

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh