GRAD MAKARSKA I GRADSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE Zdravstvenom osoblju donirao 150 zaštitnih odijela i zaštitnih maski

GRAD MAKARSKA I GRADSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE Zdravstvenom osoblju donirao 150 zaštitnih odijela i zaštitnih maski
Grad Makarska i Stožer civilne zaštite Grada Makarske odlučili su pomoći zdravstvenom osoblju doniranjem zaštitne opreme koju je danas liječnicima u makarskoj ispostavi Doma zdravlja  Splitsko-dalmatinske županije i Domu za starije i nemoćne predao  načelnik Stožera civilne zaštite Grada Makarske Dražen Nemčić. Grad Makarska i Stožer civilne zaštite Grada Makarske donirali su 100 zaštitnih odijela ispostavi Hitne medicinske pomoći, liječnicima obiteljske medicine te stomatološkim ambulantama u makarskom Domu zdravlja, dok je 50 zaštitnih odjela i 50 perivih zaštitnih maski donirano Domu za starije i nemoćne.

-  Cijelo vrijeme smo u kontaktu s našim zdravstvenim djelatnicima kojima smo neizmjerno zahvalni  za ono što rade, a ova donacija samo je mali znak zahvale. I dalje ćemo biti u svakodnevnom kontaktu te na usluzi ukoliko se pokaže da trebamo reagirati – izjavio je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Makarske Dražen Nemčić koji je kratko komentirao i današnju konferenciju za novinare Županijskog stožera civilne zaštite na kojoj je potvrđeno da se broj zaraženih u Makarskoj popeo na 8.

- Kao što smo već rekli, očekivali smo lagani porast zbog testiranja članova obitelji s kojima je jedan od već zaraženih bio u kontaktu. Ovaj porast nije razlog za paniku, ali je razlog za još veći oprez  i zato pozivam  naše građane na poštivanje svih uputa nacionalnog stožera. Također, svima želim  sretan i blagoslovljen Uskrs i  da ga provedu u krugu svojih obitelji  – poručio je Nemčić.

 

www.makarska.hr / IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh