ŽUPAN BOBAN U MAKARSKOJ Za 12 korisnika Doma za starije i nemoćne u Makarskoj čiji su nalazi negativni premještaj u Biokovku

ŽUPAN BOBAN U MAKARSKOJ Za 12 korisnika Doma za starije i nemoćne u Makarskoj čiji su nalazi negativni premještaj u Biokovku
Dvanaest korisnika Doma za starije i nemoćne osobe u Makarskoj za koje je testiranjem utvrđeno da su negativni na koronavirus prevezeni su u samoizolaciju u Bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Biokovku.

- U toj će bolnici svatko biti u svojoj sobi. Riječ je o pokretnim osobama čije je preseljenje u Biokovku lakše izvedivo – izjavio je za župan Blaženko Boban koji je 14. travnja poslijepodne posjetio Makarsku i uvjerio se kako su smješteni umirovljenici koji su preseljeni iz splitskog doma zdravlja. Izjavio je kako je svih 54 umirovljenika koji su iz splitskog doma u Vukovarskoj prevezeni u Biokovku negativno na koronavirus.

Župan je o aktualnom stanju u Biokovci i Makarskoj razgovarao s prvim ljudima grada, dr. Markom Ožićem- Bebekom, ravnateljem Biokovke i predsjednikom Gradskog vijeća grada Makarske, gradonačelnikom Jurom Brkanom i načelnikom Stožera civilne zaštite grada Makarske Draženom Nemčićem.

U Doma za starije i nemoćne u Makarskoj čekaju se nalazi i najvjerojatnije će se o tome znati više danas, izjavio je Dražen Nemčić.

 

J.G./ IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh