NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE Nove odluke kojima se mjere donesene 19. ožujka produljuju do 4. svibnja

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE Nove odluke kojima se mjere donesene 19. ožujka produljuju do 4. svibnja
Nacionalni stožer donio je 19. travnja još 4 nove odluke kojima se protuepidemijske mjere donesene 19. ožujka produžavaju na još dva tjedna, do 4. svibnja 2020. To se prije svega odnosi na odluku o izmjeni i dopuni Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja, Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva, Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o stavljanju van uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta te odluku i izmjeni i dopuni Odluke kojom se zabranjuje brodovima u međunarodnoj plovidbi koji imaju obveze samoizolacije i karantene uplovljavanje u morske luke i luke unutarnje plovidbe u Republici Hrvatskoj.

Nove 4 odluke dostupne su na poveznici civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/stozer-civilne-zastite-republike-hrvatske-donio-4-odluke/2416.

Podsjetimo, dan ranije, 18. travnja Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je i odluku o Izmjeni i dopuni odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koje se također produžavaju do 4. svibnja.

vwwwmakarska.hr

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh