GRADSKA KNJIŽNICA MAKARSKA PONOVNO OTVORENA ZA KORISNIKE – Radno vrijeme od 8 do 15 sati od ponedjeljka do petka

GRADSKA KNJIŽNICA MAKARSKA PONOVNO OTVORENA ZA KORISNIKE – Radno vrijeme od 8 do 15 sati od ponedjeljka do petka
Od ponedjeljka (27. travnja) Gradska knjižnica Makarska otvorila je svoja vrata za korisnike u radnom vremenu od 8 do 15 sati (od ponedjeljka do petka).

Ana Duvnjak, ravnateljica, napominje da će rad Knjižnice (isključivo posudba građe) biti omogućena pod uvjetima koji su u skladu sa preporukama HZJZ i Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Moguće će biti samo vratiti i posuditi građu, bez mogućnosti zadržavanja u prostorijama gdje su smještene police s knjižničnom građom. Građa koju žele korisnici vratiti odlaže se na za to predviđeno mjesto u hodniku knjižnice. Prethodno je potrebno dezinficirati ruke na ulazu Knjižnice, a gdje će biti postavljena dezinfekcijska sredstva. Ulaz je ograničen samo na 1 osobu u jednom trenutku (isključivo na hodniku Knjižnice). Građu koju se želi posuditi knjižničari će donijeti na hodnik Knjižnice. Čitaonica i korištenje računala nije dozvoljeno.

Knjižnica moli korisnike da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja između njih i djelatnika te drugih korisnika koji će čekati na ulaz u Knjižnicu, uz poruku  – Čuvajmo sebe i svoje zdravlje!

 

 

J.M./IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh