U MAKARSKIM ŠKOLAMA Učenici od 1.- 4. razreda neće se 11. svibnja vratiti u učionice i dalje nastava na daljinu

U MAKARSKIM ŠKOLAMA Učenici od 1.- 4. razreda neće se 11. svibnja vratiti u učionice i dalje nastava na daljinu
U makarskim osnovnim školama unatoč mogućnostima danim s popuštanjem epidemioloških mjera da se određen broj učenika od 1.- 4. razreda vrati 11. svibnja u školske klupe na nastavu to se neće dogoditi.
Škole i dalje, koliko je sada poznato i naredna dva tjedna ostaju zatvorene, za sve učenike kako one od 1.- 4. tako i za učenike od 5. – 8. razreda.
Naime, u OŠ Stjepana Ivičevića i OŠ oca Petra Perice roditelji su anketirani i odlučili su da djecu pod zadanim ovakvim uvjetima ne šalju na nastavu u škole već da nastave s nastavom na daljinu. To su nam potvrdile i ravnateljica OŠ Stjepana Ivičevića Marica Gržić i OŠ oca Petra Perice Renata Gudelj.
- Nakon što smo dobili potrebne informacije od roditelja učenika od 1.- 4. razreda, a s obzirom na ovu izvanrednu situaciju u kojoj se nalazimo, naša školska zgrada je i dalje zatvorena – kazale sun am ravnateljice, a roditelji su obaviješteni i na web stranicama škole.
Također ravnateljice navode da će sve informacije vezane uz upis djece u prvi razred osnovne škole biti objavljene na mrežnim stranicama škole po primitku uputa MZO. Provjerili smo, još uvijek se ne zna, kada su upisi za prvašiće.

J.Glučina /arhivaMP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh