GLAZBENA ŠKOLA MAKARSKA UPISUJE NOVE UČENIKE – U prvom razredu osnovne 50, a srednje 18 polaznika

GLAZBENA ŠKOLA MAKARSKA UPISUJE NOVE UČENIKE – U prvom razredu osnovne 50, a srednje 18 polaznika
U Glazbenoj školi Makarska upravo je objavljen natječaj za upis novih učenika u školsku 2020./2021. Program predškolskog obrazovanja upisati će se 20 učenika dok će prvi razred programa osnovne glazbene škole upisati 50 učenika na 15 različitih odjela.

Program pripremnog razreda za srednju školu upisati će 15 učenika dok će u prvom razredu srednjoškolskog programa biti mjesta za 18 učenika. Jednako tako otvorene su mogućnosti upisa u dislocirane odjele u Baškoj Vodi, Brelima, Vrgorcu, Drveniku i Bristu. U svakim odjelu planirano je upisati 15 učenika.

- Natječaj će biti otvoren do sredine kolovoza. Prijemni ispiti će se održavati po pozivu u dogovoru sa roditeljima i učenicima, a rezultati prijemnih ispita bit će objavljeni 20. kolovoza. Formular za upis učenika popunjava se online na stranicama Glazbene škole Makarska – informirao nas je ravnatelj Željko Vlaho.

http://gs-makarska.hr/upisi-glazbenu-skolu/#more-2482

Stoga je jasna poruka učenicima i roditeljima, ako djeca žele naučiti svirati neki instrument, naučiti jezik glazbe, pjevati i usavršavati svoj glas, svirati u orkestru ili pjevati u zboru, ako žele cijelu godinu živjeti uz glazbu i s glazbom ostvariti svoje snove tada neka upišu svoje dijete.

 

 

J.M./arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh