POLICIJA Za vikend pojačane kontrole u prometu

POLICIJA Za vikend pojačane kontrole u prometu
Policijska uprava splitsko-dalmatinska provodi nadzor i kontrole prometa na cestama u cilju povećanja razine sigurnosti u prometu na području Splitsko-dalmatinske županije što ćemo nastaviti i dalje posebno tijekom vikenda. Provodit će se intenzivne aktivnosti usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), kao i prekršaja vozača mopeda i motocikala i prekršaje ponavljača teških prometnih prekršaja – recidivista.
Sve sudionike u prometu dodatno pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu. Posebno apeliramo na sve vozače da svojim ponašanjem dodatno ne ugrožavaju najrizičnije skupine u cestovnom prometu – vozače mopeda i motocikla, pješake i vozače bicikli.
Budite oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, poštujte prometne propise i čuvajte sebe i druge – apeliraju iz policije.

J.G.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh