HOTEL OSEJAVA Otvoreni su i ugošćavaju 12 prvih gostiju

HOTEL OSEJAVA Otvoreni su i ugošćavaju 12 prvih gostiju
Sa sve većim brojem popuštanja mjera raste i optimizam za povratak turističke sezone bolje nego li se promišljalo na početku pandemije koronavirusa. Realno neće to biti sezona kakvu bi u normalnim okolnostima očekivali i ostvarili, ali kakva takva čini se ostvarit će se. I dok neki hotelijeri „vagaju“ hoće li uopće otvarati objekte s obzirom na okolnosti i činjenicu da to ne ovisi samo o njima i epidemiološkoj slici u Hrvatskoj već i o epidemiološkoj slici i mjerama zemalja iz kojih se gosti očekuju, hotel Osejava u Makarskoj ugošćava prve goste.

Hotel Osejava je među prvim hotelima koji su otvorili svoja vrata i već primili goste. Hotel je otvoren 11. svibnja i takav će ostati unatoč činjenici da je još uvijek neizvjesno kada će dolaziti značajniji broj gostiju jer većina gostiju ovog hotela dolazi iz Norveške, Velike Britanije, a poznato je da još nema organiziranih letova iz tih destinacija i da se popuštanje mjera očekuje tek u drugoj polovici srpnja i kolovozu.

Kako doznajemo od Dragane Selak, voditeljice hotela Osejava, ostaju otvoreni. Hotel ima petnaest stalno zaposlenih djelatnika i tijekom ovog turbulentnog razdoblja za turističku privredu nije bilo otkaza što je za svaku pohvalu. Trenutno ovdje uživa 12 gostiju uglavnom domaćih i iz BiH.

Tijekom lipnja očekuje se veći broj gostiju jer su države iz glavnih hrvatskih emitivnih tržišta najavile kako će omogućiti svojim građanima da nesmetano putuju u Hrvatsku i nazad, s obzirom na preporuke koje je izdala Europska komisija i činjenicu da je Hrvatska jedna od država s najmanjim brojem zaraženih osoba u Europi.

 

J.Glučina /IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh