KLARA ANDRIJAŠEVIĆ BRILJIRALA NA ATLETSKOM MITINGU U MARIBORU – Seniorski uspjeh makarske juniorke

KLARA ANDRIJAŠEVIĆ BRILJIRALA NA ATLETSKOM MITINGU U MARIBORU – Seniorski uspjeh makarske juniorke
U Mariboru je održan međunarodni atletski miting “7. Memorial Iztoka Ciglarića”, prvi miting ove sezone nakon situacije koju je izazvao Covid-19 gdje su mogli nastupiti svi atletičari iz država EU.
Grad Makarsku i Atletski klub “Sveti Marko” ponosno je predstavila već poznata naša najbolja atletičarka i makarska sportašica Klara Andrijašević.

Klara je pokazala koliko je trenirala uz sve poteškoće s kojima se morala boriti u pripremnom razdoblju za ovu sezonu. Uz obaveze na fakultetima (podsjetimo da Klara studira na dva fakulteta u Splitu) i poteškoće treniranja s obzirom na karantenu radi Covida-19 Klara je samo opet pokazala koliko je posebna i koliko je profesionalna u onome što radi.
Na ovom jakom međunarodnom atletskom mitingu Klara je ostvarila dva velika uspjeha. Na utrci koja nije njena glavna disciplina, a riječ je o utrci na 800 metara Klara je osvojila brončanu medalju te postavila svoj novi osobni rekord koji sada iznosi 2.13,57 što je ujedno i drugi seniorski istrčani rezultat u Hrvatskoj ove sezone iako je Klara još uvijek juniorka.
Stjepko Vodanović, trener: – Ovo je samo dokaz i nagrada koliko se Klara žrtvovala i naporno trenirala posebno zadnjih 6 mjeseci, uglavnom po dva puta dnevno i bez obzira na sve ove prepreke ništa ju nije spriječilo u odrađivanju kvalitetnih treninga što ju je i dovelo do postizanja ovog vrhunskog rezultata i svakako mislim da je ovo tek najava.
Iskreno jedva čekamo sljedeća natjecanja i nove izazove da pokažemo koliko je Klara spremna.

 

J.K./S.V.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh