AK “SVETI MARKO” MAKARSKA Organizira Ljetni kamp za mlade sportaše

AK “SVETI MARKO” MAKARSKA Organizira Ljetni kamp za mlade sportaše
Atletski klub “Sv. Marko” organizator je i domaćin 1. Ljetnog kampa za mlade sportaše – atletičare, a polaznici će biti djeca od 7 do 12 godina (1. – 5. razred). Termini održavanja kampa su:

20. – 24. svibnja (5 dana)
27. – 31. svibnja (5 dana)

Kamp će se održavati na više lokacija, a okupljanja će biti na Gradskom sportskom centru Makarska. Aktivnosti na kampu su: jutarnji treninzi pojedinih sportova, sportske igre sa elementima atletike, gimnastike, rukometa, nogometa, košarke, igre u moru, i štafetne igre. Također će se održati i mini škola za neplivače.

Cijene za 5 dana: poludnevne od 9. do 13 sati – ručak i voćna marenda 500 kuna, cjelodnevne od 9 do 15 sati – 700 kuna (popust za svako drugo dijete). U tu cijenu je uključeno: cjelodnevna animacija kineziologa, osiguranje za svako dijete, ručak i voćna užina. Cjelodnevni program održavat će se pod nadzorom 2-3 trenera kineziologije (ovisno o broju prijavljenih).

Polaznici kampa imat će besplatnu pristupnicu u atletski klub “Sv. Marko”, a bit će organizirana svečana dodjela medalja i diploma za sve polaznike. Prijaviti se možete na brojeve mobitela:
Stjepko Vodanović mag. Cin. – 091 985 5666
Petra Gumberović mag. Cin, Klara Andrijašević studentica kineziologije – 091 7237049.

J. K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh