KLARA ANDRIJAŠEVIĆ U ZAGREBU OKRUNJENA S DVIJE ZLATNE MEDALJE- Dvostruka juniorska prvakinja Hrvatske

KLARA ANDRIJAŠEVIĆ U ZAGREBU OKRUNJENA S DVIJE ZLATNE MEDALJE- Dvostruka juniorska prvakinja Hrvatske
Pojedinačno juniorsko atletsko prvenstvo Hrvatske za 2020. godinu

Prošloga vikenda u Zagrebu je održano pojedinačno atletsko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke, a u organizaciji HAAK Mladost. Iako je početak natjecanja u subotu poremetila jaka kiša ostatak natjecanja protekao je u lijepom vremenu pa su natjecatelji imali priliku ostvariti dobre rezultate. Najuspješniji pojedinac natjecanja bio je Stjepan Jan Cik koji je osvojio tri naslova juniorskog prvaka Hrvatske. Po dva naslova juniorskog prvaka osvojila je članica AK SV Marko Klara Andrijašević (1500, 3000), a još su dvostruki prvaci bili Klara Koščak, Veronika Drljača, Marko Orešković, Ivan Vuletić i Dominik Babić.

Klara je stazu od 1500 m istrčala u vremenu (4:37,41), druga je bila Lorena Bartaković (4:40,26). Na dvostruku dužoj dionici (3000 m) Klara je također osvojila prvo mjesto (10:08,51), a druga je bila kao i na stazi od 1500 m članica zagrebačkog Agrama Lorena Bartaković (10:16,94).

Klara tako nakon korona stanke nastavlja sa sjajnim nastupima, a njena bogata riznica medalja popunjena je za još dvije zlatne.

J. K./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh