TRENIRAJU U MAKARSKOJ – KSW prvaci i UFC borci na šestodnevnom kampu

TRENIRAJU U MAKARSKOJ – KSW prvaci i UFC borci na šestodnevnom kampu
Na šestodnevni pripreme u Makarsku doputovali su svjetski poznati borci u više borilačkih disciplina (MMA, UFC, FFCi K1), a ovaj ljetni kamp osmislio je i organizirao poznati hrvatski menadžer, a ujedno i vlasnik uspješnog UFD Gyma – Ivana Dijakovića. Lokacija na kojoj se održava ovaj kamp je Gradski sportski centar Makarska, a na njemu postoje svi uvjeti kako bi se treninzi odvijali besprijekorno. Borcima i trenerima na raspolaganju su borilačku arenu, teretanu, strunjače, boksački ring, a neke vježbe radit će se i na otvorenom.

- Trenirat će se naporno, tri puta na dan. Jutarnji treninzi kreću s trčanjem u 6. 30, potom u 11 na rasporedu je MMA striking, a navečer na rasporedu je hrvanje, i boks. Bit će također organizirani i sparinzi, a to ćemo napraviti u srijedu i petak -  otkriva Ivan Dijaković.

Napominje da se na kampu pripremaju dvije borkinje i oko 20 boraca. Svi oni su profesionalci i to elitni iza kojih stoje rezultati. Hrvatski borci na kampu su Robert Soldić, Antun Račić, Martin Batur, Nikica Radonić, Damir Beljo i borkinja Sara Luzan. Među ostalima u Makarskoj će trenirati Salahdine Parnasse, Erko Jun, David Zawada, Manuel Charr, a možda se priključi i Mairbek Taisumov.

Dijaković ističe da ovaj kamp nije namijenjen samo za MMA borce već je otvoren i kick-boksačima i boksačicama. Glavni trener dolazi iz UFD Gyma Ivan Hippolyte, za „stand-up“ zadužen je Milivoj Bajić, a za boks Aksu Sukru. Možda nam se priključi i Mairbek Taisumov, svi treneri i borci smješteni su u makarskom hotelu Osejava.

- Hotel je smješten uz samo more, blizu je dvorane, a smještaj, hrana i usluga su izvanredni. Sigurno ćemo se vratiti u Makarsku i dogodine na 2. ljetni kamp, a jedan od razloga dolaska u grad podno Biokova su Ivanovi roditelji koji su se nastanili u Makarskoj nakon povratka iz Njemačke.

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh