NOVA UGOSTITELJSKA PONUDA U MAKARSKOJ OD 23. SRPNJA – Trattorija La Pentola vrata otvara s mediteranskim okusima

NOVA UGOSTITELJSKA PONUDA U MAKARSKOJ OD 23. SRPNJA – Trattorija La Pentola vrata otvara s mediteranskim okusima
Ispred hotela Valamar Meteor u Makarskoj ovaj tjedan se otvara novi a la carte restoran, Trattoria La Pentola. Ova investicija Imperial Riviere vrijedna je 4,7 milijuna kuna i u visokoj sezoni zapošljavat će oko 20 djelatnika. Novi ugostiteljski objekt raspolaže s oko 100 vanjskih sjedećih mjesta te 80 unutarnjih. Ovo je već četvrti La Pentola restoran u Hrvatskoj, brendiran u skladu s Valamarovim standardima, i prvi takav izvan Istre.

- Ovo je specifična godina za hrvatski turizam tako da svaki novi realizirani projekt u turizmu ove godine ima posebnu vrijednost. Ova investicija stoga daje dodatnu vrijednost turističkoj ponudi objekata Imperial Riviere u Makarskoj. Uvjeren sam da će Trattoria La Pentola, osim asortimanom i kvalitetom svoje ponude, pružiti našim sugrađanima i gostima nezaboravni doživljaj u šarmantnom i rustikalnom ambijentu na prekrasnoj lokaciji, tik uz more - ističe Vlado Miš, predsjednik Uprave Imperial Riviere.

Trattoria La Pentola spoj je mediteranskih okusa i talijanske kuhinje, a u svakodnevnoj ponudi nalazi se niz specijaliteta poput domaće tjestenine, pizze, morskih specijaliteta i mesnih delicija s roštilja.

Za odlična jela, ugođaj i uslugu pobrinut će se već nagrađivani chef Damir Tomaš i voditeljica restorana Marijana Ursić, zajedno sa svojim vrhunskim timom. Trattoria La Pentola implementirala je Valamarov V-Health&Safety program zdravstvenih, higijenskih, sigurnosnih i ekoloških standarda za maksimalnu sigurnost svih gostiju.

 

MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh