HIT ZLATOUSTIH ‘UFO’ – I nakon deset godina traži se karta više za komediju makarske glumačke družine

HIT ZLATOUSTIH ‘UFO’ – I nakon deset godina traži se karta više za komediju makarske glumačke družine
I u okolnostima kada se mora paziti da stolica gledatelja bude puno manje makarski glumci ‘Zlatousti’ su potvrdili da s jednakom strašću do kraja na pozornici daju svoj umjetnički doživljaj. Svoju hit komediju ‘UFO’, a priča je to o mještanima sela Kiljevci i njihovom čudnovatom iskustvu s nepoznatim letećim objektom, izveli su tijekom prošlih deset godina na domaćoj pozornici i gostovanjima, nebrojeno puta. Ali, makarska publika je uvijek željna izvedbi.

- Sinoć se tražila karta više, a tako je i za večeras – kaže Davor Šegota, voditelj Zlatoustih i autor komedije, otkrivajući da je predstava odigrana u nešto drugačijoj glumačkoj postavi, ponosan što za UFO Zlatousti, bez velikih priprema, sigurno vladaju scenom.

Inače, ovo je ljeto trebalo biti puno iznenađenja koja su nosile dvije premijere.

- Odrađeno je više od polovice posla za dvije nove predstave ‘Buzdo’ i ’2051′ i pred publikom su trebale biti prva u lipnju, a druga u kojoj su samo protagonistkinje, uskoro potom, ali korona je sve usporila i na kraju onemogućila velike planove. Mi ne odustajemo, nadamo se da će proljeće donijeti više pozitive za nas glumce i omogućiti nam izlazak pred publiku s novim naslovima – optimističan je Davor Šegota.

 

 

 

J. Morović/Ž. Kovačić

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh