PRESLAGIVANJE Trgovina – Pevex u listopadu na Istoku

PRESLAGIVANJE Trgovina – Pevex u listopadu na Istoku
I dok kolovoz pomalo vraća nadu da će se ipak nešto zaraditi od turizma te da jesen neće biti što se financija tiče toliko teška u turističkoj Makarskoj se pripremaju za preslagivanje lokacija trgovačkih centara. Tako će se od jeseni sve veće trgovine raznih proizvoda naći na istočnom dijelu grada. Doznajemo naime kako će u 10. mjesecu i Pevex sa sadašnje lokacije na zapadnom dijelu grada preseliti na adresu Vrgorački put broj 1, u zgradu gdje je do sada bio Velpro.
Doznajemo također kako će u Pevexu u Makarskoj radi lakšeg preseljenja biti puno sniženja u sadašnjoj prodavnici, ali i na novoj adresi prilikom otvaranja centra u novim prostorima o čemu će kupci biti i službeno informirani letkom na otvaranju. U Pevexu drže kako će se ovim preseljenjem osigurati bolji uvjeti rada i pristupačnost kupcima.
Šuška se da u susjedstvo dolazi Spar?
I dok se na portalu Spara može pročitati naslov objavljen 31. srpnja 2019. (!?)“Umjesto Konzuma dolazi Spar” u Makarsku, sluzbenu potvrdu nismo mogli dobiti u Sparu.
I tako jedino pouzdano znamo kako nije u pitanju prostor Konzuma već Velproa i kako u tu zgradu pod isti krov sigurno dolazi Pevex.
Možda nam se posreći pa uspijemo dobiti odgovor iz Spara kojeg smo u više navrata kontaktirali telefonski i elektronskom poštom kako bi doznali dolazili i kada ovaj trgovački centar u Makarsku ili je to tek dezinformacija.

J.Glučina

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh