S KAČIĆEVA TRGA UŽIVO U ‘DOBRO JUTRO HRVATSKA’ – What a wonderful world u izvedbi Ante Gele, Gradske glazbe Makarska i Big Benda najljepša pozivnica za 7. Jazz festival u Makarskoj 21. i 22. kolovoza

S KAČIĆEVA TRGA UŽIVO U ‘DOBRO JUTRO HRVATSKA’ – What a wonderful world u izvedbi Ante Gele, Gradske glazbe Makarska i Big Benda najljepša pozivnica za 7. Jazz festival u Makarskoj 21. i 22. kolovoza
Nema bolje pozivnice od one glazbene za 7. Makarska jazz festival 21. i 22. kolovoza.

Pjesmom ‘What a wonderful world’ sa suncem okupanog glavnog trga u emisiji HTV-a ‘Dobro jutro Hrvatska’ u izvedbi našeg poznatog gitarista i umjetničkog direktora Festivala Ante Gele, Gradske glazbe Makarska i Big Benda, odaslana je poruka da su svi dobrodošli na jazz spektakl u Makarskoj.

- Unatoč epidemiološkim mjerama naš Festival ide dalje. Održava se na otvorenom i to je njegova dodatna vrijednost. Ove godine trajat će dva dana umjesto dosadašnjih šest, ali obećavamo jednako puno dobre glazbe i energije – poručio je Gelo, podsjetivši kako su Festival utemeljili zajedno s njim Klaudija Vuković i Igor Gojak.

Gledatelje i slušatelje pozdravila je Hloverka Novak Srzić, direktorica Ureda makarske Turističke zajednice. Uz poziv na Jazz festival istaknula je da je to jedna od najposjećenijih kulturnih manifestacija koja je postigla visoke međunarodne standarde. Ne mislimo stati i čim završi ovogodišnji kreću pripreme za novi Makarska jazz festival, poručila je.

Prvog dana Makarska jazz festivala na Kačićevu trgu 21. kolovoza u 21.30 sati nastupit će naša poznata glazbenica, omiljena u Makarskoj Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues band.

Drugi dan, 22 kolovoza u 21. 30 sati, je u znaku Valerije Nikolovske i Tria Li-Va-Da.

U trenucima najave Festivala glazbena poruka je pala na plodno tlo. Zaljubljenici u jazz oduševljeno su slušali, ali i zaplesali uz hit Luja Amstronga.

 

J. Morović/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh