GSC MAKARSKA – Vlastitim snagama uredili dvoranu za boks i stolni tenis

GSC MAKARSKA – Vlastitim snagama uredili dvoranu za boks i stolni tenis
U prizemlju dvorane na Gradskom sportskom centru Makarska, prostor koji je bio neiskorišten adaptiran je, uređen i postao je dvorana za boks. Radove su izveli djelatnici JU Gradski sportski centar, a od ravnatelja Joška Kosovića doznajemo da je ova investicija vrijedna oko 100 000 tisuća kuna. Kosović nadalje naglašava da će ovu novouređenu dvoranu najviše koristiti BK Predator čiji borci su teško dolazili do termina u već postojećoj borilačkoj dvorani. Tako je riješen njihov višegodišnji problem, a slobodne termine moći će koristiti individualni boksači te stolnotenisači. U dvorani se nalazi trening ring, a veću borilačku dvoranu od sada će koristiti Kickboxing klub Mawashi i dva judo kluba.

Predsjednik BK Predator Matko Glavina ne skriva zadovoljstvo što će njegov klub dobiti na korištenje novouređenu dvoranu jer zbog malog broja termina do sada nismo mogli normalno trenirati.

- Siguran sam da će dosadašnji broj od tridesetak boraca uskoro biti i trostruko veći jer je interes za boks u Makarskoj velik – ističe Glavina.

J. K./Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh