NOVO VRIJEME APFEL – Započeli s pripremama za novu sezonu

NOVO VRIJEME APFEL – Započeli s pripremama za novu sezonu
Prošlosezonski futsal doprvaci Hrvatske, momčad Novog vrijemena Apfela, započela je s pripremama za nastupajuću sezonu. Na prozivci i prvom treningu trener Teo Strunje imao je na raspolaganju vratare Filipa Baškovića, Jakšu Hercega i Krešu Hercega te igrače Matu Vukovića, Tonija Jelavića, Igora Osredkara, Antu Sokola, Duju Bajrušovića, Vedrana Kazazića, Nikolu Pašalića, Svena Horvatha. Prvoj momčadi priključeni su juniori Gabrijel Lasić i Ivan Gagro, a do kraja tjedna trebali bi iz Brazila doputovati Anderson Carneiro i veliko pojačanje Makarana, povremeni brazilski reprezentativac Rodrigo.

Osim prvog trenera Tea Strunje u stručnom stožeru Novog vremena Apfela su pomoćni trener Armando Škorlić, Ivo Katuša zadužen je zajedno s Tonijem Pašalićem za fizičku pripremu igrača, trener vratara je Duje Vuković, dok je analitičar i dalje Nenad Tintor. Tu je naravno i sportski direktor kluba Borislav Vuković.

Prije početka treninga predsjednik kluba Mijo Pašalić pozdravio je sve igrače, Stručni stožer i članove Uprave. Naglasio je da mu je drago da se u matični klub nakon šest sezona vratio Toni Jelavić, potom je nastavio kako će Uprava i dalje ispunjavati sve dogovorene uvjete igračima. To isto očekuje i od igrača, a ciljevi u novoj sezoni su osvajanje trofeja. Za to postići trebat će se svi maksimalno zalagati, a na kraju je naglasio kako svi moraju biti odgovorni i držati se svih mjera HZJZ-a.

Borislav Vuković je kazao kako je prošla sezona zbog poznatih razloga bila jako duga, no nada se da su se svi igrači dobro odmorili. Lani u ovo vrijeme smo se pripremali za Ligu prvaka, a sada za Prvenstvo Hrvatske.  – Očekujem da u nastupajućem prvenstvu igramo kvalitetno i da pokal prvaka vratimo u Makarsku, te da dogodine ponovo igramo u najkvalitetnijem UEFA natjecanju.

Trener Teo Strunje naglašava kako će se pripreme održati u dvorani te po potrebi na nogometnim terenima GSC-a Makarska. – Prvi dio priprema proteći će u podizanju fizičke pripremljenosti igrača, a potom će se raditi na tehničko- taktičkim varijantama igre. Odigrat ćemo i nekoliko pripremnih utakmica, a kako je predsjednik naglasio ciljevi u ovom prvenstvu su osvajanje prvenstva i kupa – kazao je Strunje.

J. Kovačević/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh