NATJECANJE KLUBOVA NS ŽSD- Pioniri i kadeti Zmaja izborili četvrtfinale kupa

NATJECANJE KLUBOVA NS ŽSD- Pioniri i kadeti Zmaja izborili četvrtfinale kupa
Kup natjecanje mlađih uzrasnih kategorija klubova NS ŽSD ušao je u završnu fazu. A u njoj će se naći pioniri i kadeti Zmaja koji su u utakmicama 1/8 finala savladali svoje vršnjake Jadrana iz Tučepi i Vinjane. Pioniri su na domaćem terenu izrešetali mrežu Tučepljana, a po prikazanoj igri u prvom poluvremenu to se nije očekivalo. U nastavku su bolje pripremljeni igrači Zmaja zagospodarili terenom i da su iskoristili sve prigode mogli su postići dvoznamenkasti broj pogodaka. Na ovoj utakmici na klupama Zmaja i Jadrana našli su otac i sin, Ivan Carević trener je Zmaja, a njegov otac Josip Slobodan vodio je pionire Jadrana. Kadeti Zmaja teže su od očekivanog izborili plasman u 1/4 finale kupa, na gostovanju u Vinjanima tek nakon izvođenja jedanaesterci prošli su u iduću rundu natjecanja. Kako je utakmica završila neodlučnim rezultatom (2 : 2) o pobjedniku su odlučivali udarci s 11 metara. Strijelci za Makarane s 11 metara bili su Biličić, Bubalo, Botica, Svalina i Prgomet, vratar gostiju Mikula Ivanac obranio je jedan udarac domaćih s bijele točke i tako odveo Zmaj u daljnje natjecanje.
Pioniri:
Zmaj – Jadran T 9 : 0 (2 : 0)
Zmaj: Buljubašić, I. Pavlinović (1), Raos (1), Prgomet (1), Barišić (1), Urlić (1), Vukojević, Hrastović (1), Jović, Ribičić (1), Vujčić (još su igrali: F. Pavlinović (2), Araujo, Šumelj, Ledić).
Kadeti:
Vinjani – Zmaj 2 : 2 (1 : 1), s 11 m 5 : 7
Zmaj: Husičić, Ribičić, Nikolić, Biočić, I. Čović, Svalina, L. Čović, Botica (1), Opačak, Brečić, Bubalo (još su igrali: Ivanac, Puljić (1), Prgomet).

Jakov Kovačević/arhiva MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh