ZAVRŠILI S KUP NATJECANJEM – Porazi pionira i kadeta Zmaja

ZAVRŠILI S KUP NATJECANJEM – Porazi pionira i kadeta Zmaja
Kup NS ŽSD, 1/4 finala

Pioniri i kadeti Zmaja završili su ovosezonsko natjecanje porazima u 1/4 finalu kupa NS ŽSD, bolji od njih bili su njihovi vršnjaci iz vranjičkog Omladinca i GOŠK-a iz Kaštel Gomilice. Pioniri su u Vranjicu ubilježili katastrofalan poraz, domaći igrači čak su osam puta tresli mrežu vratara Zmaja Buljubašića i Srzića. Omladinac je imao prednost od 7:0 kada je Raos u 65. minuti postigao počasni pogodak za svoju momčad.

Kadeti su na domaćem terenu minimalnim porazom završili kup natjecanje, gosti iz Kaštel Gomilice su već u 3. minuti došli do početne prednosti. Pred odlazak na odmor uspjeli su podebljati svoje vodstvo, u nastavku je Puljić zabio za 1:2. Više od toga nisu mogli, a imali su nekoliko prigoda da barem poravnaju rezultat. Treba napomenuti da trener domaćih nije ni imao mogućnost veće rotacije, na klupi je imao samo pričuvnog vratara i dva igrača.

Pioniri:

Omladinac   -   Zmaj         8   :   1     (4 : 0)

Zmaj: Buljubašić (od 50. Srzić), Vujčić, Raos (1), Araujo (od 36. Beidenegl), Urlić, Barišić, Vukojević (od 17. Alilović), Hrastović, Lekaj (od 50. Juričić), Ribičić, Jović (od 36. Pavlinović).

Trener: Ivan Carević.

Kadeti:

Zmaj   -   GOŠK KG           1   :   2       (0 : 2)

Zmaj: Ivanac, Ribičić, Nikolić, Biličić (od 12. Kurilj – od 43. Pavlinović), I. Čović, Svalina, L. Čović, Botica, S. Čović, Brečić, Puljić.

Trener: Petar Talajić.

 

J. K./arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh