FRANO IVANDA I MATEO MARIĆ – Odigrali zadnje utakmice za Zmaj

FRANO IVANDA I MATEO MARIĆ – Odigrali zadnje utakmice za Zmaj
Prva NL Središta Split

Prvenstvena utakmica juniora Zmaja i Omladinca iz Vranjica bila je ujedno i zadnja u dresu „crvenih“ za Franu Ivandu (18) i Matea Marića (19). Ivanda odlazi studirati u Zagreb, a Marić u Njemačku te više neće nastupati za matični klub.

Frano je za sve selekcije Zmaja odigrao 220 utakmica i pritom postigao 90 pogodaka, a odigrao je i 5 utakmica za seniorsku momčad.

Mateo je nastupio na 191 utakmici , a bio je strijelac 15 puta. Marić je za prvi sastav Zmaja odigrao 12 službenih utakmica.

U ovom kolu na domaćem terenu su igrali mlađi pioniri i juniori i ostvarili dva neodlučna rezultata. Andrić je bio strijelac za mlađe pionire, a Ivanda za juniore. A da su iskoristili kazneni udarac na samom isteku utakmice juniori bi osvojili tri boda. Pioniri i kadeti gostovali su kod Junaka u Sinju, a ostvarili su pobjedu i poraz. Pioniri su pobjedom nad svojim vršnjacima ugodno iznenadili, dok kadeti nastavljaju s lošim igrama i porazima. Lekaj i Pavlinović postigli su zgoditke za pionire dok je za kadete počasni zgoditak zabio Opačak.

Mlađi pioniri:

Zmaj – Omladinac       1 : 1

Zmaj: Mladinov, Andrić, Kujundžić, Gudelj, Beroš, Sušić, Vidaković, Beidenegl, Juričić, Kelemović, Filipović (još su igrali: Radalj, Prgomet, Bilić, Zec, Jukić, Turina).

Pioniri:

Junak   -   Zmaj             1   :   2

Zmaj: Buljubašić, Araujo, Barišić, Prgomet, Urlić, Ribičić, G. Vujčić, Hrastović, F. Pavlinović, Lekaj, Raos (još su igrali: Srzić, M. Vujčić, Vukojević, Ledić, I. Pavlinović).

Kadeti:

Junak   -   Zmaj             4   :   1

Zmaj: Husičić, Puljić, Nikolić, Svalina, I. Čović, Bubalo, S. Čović, Opačak, Brečić, Botica, L. Čović (još su igrali: Jović, Kurilj, Ribičić, Biočić).

Juniori:

Zmaj   -   Omladinac     1   :   1

Zmaj: Husičić, Šimović, Marić, I. Antunović, Lelas, Mravičić, Gilić, K. Antunović, Ivanda, Rudelj, Vuletić (još su igrali: Rašić, Raffanelli, Puharić, Rakić, Nikolić).

 

J. K./IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh