SAVJETOVALIŠTE “LANTERNA” U MANIFESTACIJI – “Hrvatska volontira” od 23. do 26. rujna

SAVJETOVALIŠTE “LANTERNA” U MANIFESTACIJI – “Hrvatska volontira” od 23. do 26. rujna
U srijedu, 23. rujna, počinje manifestacija ‘Hrvatska volontira’ koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije. Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom predsjednika RH Zorana Milanovića.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva, regionalni i lokalni volonterski centri i brojne organizacije koje uključuju volontere i ove godine pružaju priliku građanima da se uključe u volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Popis svih volonterskih aktivnosti koje će se održati u sklopu manifestacije možete pronaći na sljedećoj poveznici, te vas pozivamo da pronađete aktivnost koja vas inspirira, povedete članove i članice vaših obitelji i zavolontirate se s nama!

- Manifestacija “Hrvatska volontira” ove se godine održava od 23. do 26. rujna, a ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti koliko volontiranje donosi svakom pojedincu, na koji način nas može zbližiti s drugima u našem okruženju te posljedično koliko doprinosi zajednici u kojoj živimo, a time i društvu u cjelini.

Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža. Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju upućene su volonterima koji svojim angažmanom društvenu mrežu čine Važnom, a pod motom ‘Dobro je što ste tu, Hvala što ste tu’. Ove godine, a potaknuti pandemijom Covida -19, želimo staviti naglasak na važnost uključivanja u volontiranje i odati priznanje volonterima promovirajući primjere dobre prakse kroz kratke videe o volontiranju koje možete pronaći na Youtube kanalu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva: https://bit.ly/32H3AXv - ističe organizator, uz poziv svim organizatorima volonterskih aktivnosti i volontere/ke da prilikom provedbe volonterskih aktivnosti poštuju epidemiološke mjere i paze na sebe i druge.

 

MP/arhiva MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh