SELEKCIJSKE UTAKMICE ZA DJEČAKE ROĐENE 2007. I 2008. – Ivan Gudelj zadovoljan viđenim

SELEKCIJSKE UTAKMICE ZA DJEČAKE ROĐENE 2007. I 2008. – Ivan Gudelj zadovoljan viđenim
Na Gradskom sportskom centru u Makarskoj odigrane su selekcijske utakmice za dječake rođene 2007. i 2008. godište, a sastali su se najtalentiraniji dječaci iz Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Pored instruktora NS ŽSD Zdravka Marića i instruktora NS ŽDN Joze Bebića utakmice je s pozornošću gledao i instruktor Nogometnog središta Split Ivan Gudelj. Ivan Raos, Zvonimir Hrastović, Mateo Juričić, Niko Beroš, Antonio Beidenegl i Vladu Sušić predstavljali su Zmaj na ovim selekcijskim utakmicama. Po njihovu završetku proslavljeni igrač Hajduka i instruktor NS Split Ivan Gudelj je kazao: – Veliko je zadovoljstvo vidjeti ovoliko nogometno nadarenih dječaka na jednom mjestu. Mi o svima njima vodimo itekako računa, a pravilnim radom i razvojem u svojim klubovima većina njih će u idućim godinama postati važni igrači u svojim klubovima. I ne samo to, sigurno će netko od njih zaigrati i u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Rezultati:

Godište 2007. NS ŽSD – NS ŽDN     3   :   2

NS ŽSD: Jurić, Šućur, Mišković, Grabić, Ćurković, Prižmić, Perko, Grgić, Hrastović, Bago, Raos, Budalić, Zavoreo, Čular, Tikvić, Grančić, Ivančić, Kokić, Marušić, Dobronić, Raos, Kasalo, Komić.

Godište 2008. NS ŽSD   -   NS ŽDN     0   :   2

NS ŽSD: Rašić, Beidenegl, Rakuljić, Sušić, Rebić, Miljak, Tomas, Antonijević, Beroš, Bilandžić, Šimić, Ivelja, Jurić, Perko, Balić, Ljubičić, Čubić, Grančić, Juričić, Vučak.

J. K.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh