MAKARSKI UGOSTITELJI PODRŽALI AKCIJU „4 DO 12“- Sat vremena bez posluživanja gostiju

MAKARSKI UGOSTITELJI PODRŽALI AKCIJU „4 DO 12“- Sat vremena bez posluživanja gostiju
I makarski ugostitelji danas u 11 sati i 56 minuta na sat vremena prestali su posluživati goste u svojim ugostiteljskim objektima u sklopu akcije “4 do 12“.

Gosti koji su posluženi do početka akcije odnosno do 4 minute prije 12 ostali su konzumirati svoja pića, a nakon njihova odlaska posuđe nitko nije uklanjao što je bio jasan znak da su ugostitelji taj sat, koji su najavili, ne poslužuju goste.

Podsjetimo, Udruga ugostitelja Splitsko-dalmatinske županije inicirala je akciju u suradnji s Nacionalnom udrugom ugostitelja kao upozorenje odgovornim institucijama. Akciji ugostitelja cijele županije pridružili su se i ugostitelji u Makarskoj i o tome na transparentno izloženim letcima upoznali i goste i širu javnost.

Cilj akcije je upozoriti na težak položaj u kojem su se ugostitelji našli zbog pandemije koronavirusa te potaknuti na žurno djelovanje odgovornih institucija s ciljem očuvanja radnih mjesta i sprečavanja kolapsa gospodarstva, samo što se ovaj put sat pomiče za jednu minutu jer je za nas 5 do 12 već prošlo, poručuju ugostitelji.

 

J.Glučina/IvoR-Ž.K.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh