PRVA NL SREDIŠTA SPLIT – Mlađi pioniri Zmaja pobijedili, ostali izgubili

PRVA NL SREDIŠTA SPLIT –  Mlađi pioniri Zmaja pobijedili, ostali izgubili
Na terenu sa umjetnom travom GSC-a Makarska odigrane su utakmice 5. kola 1. NL Središta Split, a od mlađih uzrasnih kategorija Zmaja pobjedu su ostvarili mlađi pioniri dok su pioniri, kadeti i juniori upisali poraze. Radi poplavljenog terena u Metkoviću Zmaj i Neretva zamijenili su domaćinstvo te su se njihovi mlađi pioniri i juniori susreli u Makarskoj. Zmajevi dječaci bili su uspješniji od svojih vršnjaka iz Neretve i s dva pogotka Luke Andrića i jednim Luke Leona Kelemovića slavili s 3:1. Juniori su poraženi rezultatom 0:1, a od sredine prvog poluvremena ostali su sa igračem manje radi isključenja Ivana Rakića. Gosti su iskoristili brojčanu prednost i pogotkom Slavena Pavlovića  u 76. minuti osvojili sva tri boda. Pioniri i kadeti igrali su sa splitskim Adriaticom i obje utakmice su izgubili. Gosti iz Splita prvo poluvrijeme susreta pionira dobili su s 2:0. Malu nadu domaćima vratio je Mateo Lekaj kada je iz kaznenog udarca smanjio na 1:2 , gosti su potom s dva pogotka Marušića utakmicu odveli u mirne vode. U zadnjoj minuti Andrej Vukojević postavio je konačnih 2:4. Seriji negativnih rezultata kadeta ne nazire se kraj, protiv Splićana ubilježili su novi poraz. Više od poraza brine činjenica da su pored toga što su igrali na domaćem terenu na klupi imali samo dva pričuvna igrača.

Rezultati:

Mlađi pioniri: Zmaj   -   Neretva        3  :   1        (0 : 0)

Zmaj: Radalj, Kujundžić, Beroš, Juričić, Beidenegl, Filipović, Gudelj, Sušić, Kelemović, Vidaković, Andrić (još su igrali: Mladinov, Turina, Radić, Prgomet, Zec, Vranješ). Trener: Ivan Jezidžić.

 

Pioniri: Zmaj   -   Adriatic                  2   :   4         (0 : 1)

Zmaj: Buljubašić, Araujo, Barišić, Prgomet, Urlić, Ribičić, G. Vujčić, Hrastović, F. Pavlinović, Lekaj, Raos (još su igrali: Srzić, M. Vujčić, Vukojević, Ledić, I. Pavlinović, Alilović). Trener: Ivan Carević.

 

Kadeti: Zmaj   -   Adriatic                 0   :   1          (0 : 1)

Zmaj: Husičić, Puljić, Nikolić, Svalina, I. Čović, S. Čović, Bubalo, L. Čović, Opačak, Brečić, Botica (još su igrali: Jović, Ribičić). Trener: Petar Talajić.

 

Juniori : Zmaj   -   Neretva               0   :   1           (0 : 0)

Zmaj:Husičić, Filipović, Mravičić, I. Antunović, Lelas, Rakić, Gilić, K. Antunović, Rašić, Mihaljević, Puharić (još su igrali: Rudelj, Vuletić, Topić, Šimović). Trener: Stipe Matešan.

 

J. Kovačević/ Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh