HOTEL METEOR – Nastavljeni radovi su u završnoj fazi

HOTEL METEOR – Nastavljeni radovi su u završnoj fazi
Nakon turističke sezone nastavljeni su radovi, a koji su u završnoj fazi, na gradnji otvorenih bazena i uređenju unutrašnjosti hotela Meteor.

Joško Lelas, član Uprave Imperial riviere i direktor makarske Podružnice za turizam Hoteli Makarska, kratko nam je kazao da su radovi u završnoj fazi i njihovom se okončanju nadaju do konca godine.

Kao što je poznato hotel Meteor nije ovo ljeto radio. Vrata hotela bila su zatvorena upravo zbog nezavršenih radova, a oni opet nisu mogli biti završeni do sezone zbog poznatih tadašnjih epidemioloških okolnosti i mjera zaštite od epidemije koronavirusa koje su bile na snazi tijekom proljeća dok se još moglo raditi.

Podsjetimo, hotel Meteor je zatvoren 22. listopada 2019. kada je započela zapravo druga faza rekonstrukcije u hotelu, a što je podrazumijevalo uređenje vanjskog bazena, rušenja starog bazena i gradnju novog konceptualnog bazena koji će biti primjeren novom segmentu obiteljskog hotela. Ovim renoviranjem je planirano i uređenje unutarnjeg bazena, te uređenje 160 soba budući je 111 soba već ranije renovirano.

Meteor će zablistati u narednoj godini u punom sjaju s bogatijim sadržajima i ponudom na ponos Makarske i vjernih gostiju ovog hotela koji je desetljećima prepoznatljiv po kvaliteti na turističkom tržištu.

 

 

Janja Glučina/IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh