SLAVILI U SINJU – Mlađi pioniri i juniori Zmaja bolji od Junaka

SLAVILI U SINJU – Mlađi pioniri i juniori Zmaja bolji od Junaka
Mlađi pioniri i juniori makarskog Zmaja gostovali su u Sinju, a sva tri boda osvojili su jedni i drugi. Niko Filipović već u prvoj minuti utakmice doveo je dječake Zmaja u početnu prednost, a na 0:2 povećao je svojim drugim pogotkom u 22. minuti. Antonio Beidenegel povećao je na 0:3 pred odlazak na odmor. U nastavku se mreže više nisu tresle pa je domaćima na kraju jedino preostalo čestitati gostima na zasluženoj pobjedi. Juniori su odigrali kvalitetnu i neizvjesnu utakmicu, igrači Stipe Matešana došli su u vodstvo u 11. minuti kada je Rudelj realizirao kazneni udarac. Rudelj je zabio za 0:2 u 18. minuti, domaći su sa dva pogotka u 40. i 42. minuti savladali Husičića za 2:2. Lulić je poentirao za 2:3 pred odlazak na odmor, a to je na kraju se pokazalo kao konačni rezultat ovog susreta.

Mlađi pioniri:

Junak – Zmaj     0   :   3       (0 : 3)

Zmaj: Radalj, Beidenegl, Kujundžić, Gudelj, Beroš, Vidaković, Vidaković, Sušić, Kelemović, Juričić, Prgomet (još su igrali: Mladinov, Turina, Vranješ, Andrić, Radić, Zec). Trener: Ivan Jezidžić.

Juniori:

Junak   -   Zmaj     2   :   3     (2 : 3)

Zmaj: Husičić, Lulić, Gilić, I. Antunović, Nikolić, Mravičić, Vuletić, K. Antunović, Puharić, Rudelj, Mihaljević (još su igrali: Topić, Šimović). Trener: Stipe Matešan.

J. K./arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh