1. NOGOMETNA LIGA SREDIŠTA SPLIT – Hajduku nije bilo lako sa Zmajem

1. NOGOMETNA LIGA SREDIŠTA SPLIT – Hajduku nije bilo lako sa Zmajem
U 9. kolu 1. NL Središta Split pioniri i kadeti Zmaja bili su domaćini svojim vršnjacima iz splitskog Hajduka, u obje kategorije pobjede su pripale bijelima, no znatno teže od očekivanog. Domaći pioniri bili su ravnopravni u oba poluvremena, a prvi pogodak Splićani su postigli pred odlazak na odmor. Kada je Grabovac u 56. minuti povećao na 0:2 bilo je izvjesno da će bodovi otputovati u Split. U okršaju kadeta Zmaja i Hajduka mreže se u prvoj dionici igre nisu tresle, tek u finišu utakmice pogodcima Bobanovića u 76. i Brajkovića u 79. minuti gosti su iborili sva tri boda. U Ligi mlađih pionira drugih momčadi NS ŽSD dječaci Zmaja i Adriatica na GSC u Makarskoj su podijelili bodove. Jakša Vranješ doveo je domaće u vodstvo u 46., a minutu prije kraja Lovre Vukušić zatresao je mrežu domaćih i tako uskratio veliko veselje igračima Gorana Kesara.

Pioniri:

Zmaj – Hajduk         0 : 2     (0 : 1)

Zmaj: Buljubašić (od 55. Srzić), Araujo, Barišić, Urlić, Prgomet, Vukojević (od 36. Pavlinović), G. Vujčić (od 59. Šumelj), Hrastović, Ledić (od 36. Jović), Lekaj (od 59. M. Vujčić), Raos.

Trener: Ivan Carević.

Kadeti:

Zmaj – Hajduk         0 : 2     (0 : 0)

Zmaj: Husičić, Puljić (od 78. Pavlinović), I. Čović, Svalina, Nikolić, L. Čović, Botica, Bubalo (od 41. S. Čović), Opačak, Brečić, Župić (od 76. Ribičić).

Trener: Petar Talajić.

 

Mlađi pioniri II:

Zmaj – Adriatic         1 : 1       (0 : 0)

Zmaj: Gojak, Beidenegl, Radomiljac, Alač, Knezović, Vela, Vranješ, Smoljan, Klarić, Mileta, Bilić (još su igrali: Roso, Beus, Gazilj, Čorluka, Lasić, Staničić).

Trener: Goran Kesar.

J. K./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh