PEVEX NA NOVOJ ADRESI – VRGORAČKI PUT BR. 1 Svečano otvaranje planira se za 12. studenoga, radno vrijeme od 7.30 do 20.30

PEVEX NA NOVOJ ADRESI – VRGORAČKI PUT BR. 1  Svečano otvaranje planira se za 12. studenoga, radno vrijeme od 7.30 do 20.30
Kako je i najavljeno, Pevex je u Makarskoj sa stare lokacije na zapadnom dijelu grada preselio na adresu Vrgorački put broj 1, u zgradu gdje je do sada bio Velpro. Uz značajnije bolju lokaciju, novi prodajni centar u Makarskoj prostirat će se na 5 007 m2, što je čak za 1 000 m2 više nego što je imao stari. Također, zaposlit će se 5 novih djelatnika, tako da će ih ukupno biti 40. No budući da se novi centar otvara u vremenu van turističke sezone, postoji mogućnost dodatnog zapošljavanja novih djelatnika pred ljeto 2021. godine.
U Pevexu drže kako će se ovim preseljenjem osigurati bolji uvjeti rada i pristupačnost kupcima.
Prvi hrvatski trgovački lanac Pevex, kao svoj zadnji veliki potez u 2020, odabrao je preseljenje prodajnog centra u Makarskoj.
Nakon velikih sniženja prilikom rasprodaje robe u starom centru, kupce će sniženja dočekati i u novom centru, o čemu će biti i službeno informirani letkom na otvaranju.
- Ovim preseljenjem osigurat će se bolji uvjeti rada za naše vrijedne zaposlenike, a kupcima će postati još pristupačnija kupnja i odabir između 50 000 proizvoda koje imamo u ponudi diljem Hrvatske pa tako i u Makarskoj – poručio je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević.
Otvaranje se planira za 12. studenoga, moguća je promjena datuma, uz najviše higijenske mjere, obavezne maske i poštivanje socijalne distance koju će nadgledati dodatne zaštitarske službe, a sve uz prigodna iznenađenja za svakog kupca.
U Pevexu podsjećaju da su prvi trgovački lanac koji je na području Europske unije kao mjeru zaštite kupaca i zaposlenika uveo u sve svoje prodajne centre – termalne kamere, visokotehnološki stupanj zaštite koji će se postaviti i na ulazu u novi prodajni centar u Makarskoj.
J.Glučina / IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh