RUKOMET – Prvo slavlje Kingtradea

RUKOMET – Prvo slavlje Kingtradea
2. HRL Jug – muški

Kingtrade   – Jelsa Malizia           24   :   22     (13 : 9)

Makarska. Dvorana na GSC-u. Bez gledatelja.

Suci: Toni Čobanov (Split) i Petar Žanko (Sinj).

Kingtrade: Maslać, Beriša, Matijašević, Jurjević 1, Lukin 2, Pivac 4, Mustapić 2, Mirko 2, N. Urlić 5, Brozović 7, Stakić, M. Urlić 1.

Trener: Dino Mendeš.

Jelsa Malizia: Soljačić, Fistonić 2, I. Radonić 7, Potočnjak, Mitar 4, Ostoić 5, Visković, Hajduk, Lazaneo 1, Ivanković, J. Radonić 1, Buratović, Bunčuga, Carić 2.

Trener: Matej Mileta.

Sedmerci: Kingtrade 4/4, Jelsa Malizia 3/3

Rukometaši Kingtradea na domaćem su terenu savladali goste iz Jelse i tako došli do prve ovosezonske pobjede, a slavili su nakon što su od početka do kraja utakmice stalno bili u prednosti. Domaći su poveli preko Brozovića u 5. minuti s 1:0, a Lazaneo je u istoj poravnao na 1:1. Lukin je u 12. minuti donio Makaranima značajnu prednost (6:2), gosti se nisu predavali te su u 24. minuti ulovili priključak . Na odmor se ipak otišlo sa vodstvom domaćih od 13:9 ponajviše zahvaljujući pogodcima Brozovića, Mirke, N. Urlića i Pivca. Početkom nastavka pucački raspoloženi domaći u nekoliko su navrata imali vodstvo od 7 pogodaka (16:9, 17:10), i tada osiguravaju pobjedu. A u finišu utakmice zamalo drama, u 56. minuti trijumf „trgovaca“ činio se izglednim (24:19), a gostima je ostalo samo vremena da postignu tri pogotka i poraz učine snošljivim. Nikola Brozović sa 7 postignutih pogodaka bio je najefikasniji u redovima Kingtradea, a kod gostiju isti toliko postigao ih je Ivan Radonić.

 

J. Kovačević/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh