KOŠARKA Amfora pobjeđuje i u gostima

KOŠARKA Amfora pobjeđuje i u gostima
2. HKL-Jug, 4. kolo

Mislav   -   Amfora       65   :   73       (14 : 22, 17 : 13, 18 : 23, 16 : 15)

Makarski košarkaši kući su se vratili s vrijednom pobjedom nad Mislavom iz Postrane, a gotovo za vrijeme cijele utakmice bili su u rezultatskoj prednosti. Uvod u utakmicu bio je uspješan za Amforu, a igrači Mislava kao da nisu ni bili na terenu. Prva dionica tako je otišla na stranu gostiju, a tu prednost uspjeli su sačuvati do kraja. U drugoj četvrtini Podstranjani se bude, bolje im je počeo funkcionirati napad i obrana, a razigrani Morris spriječio ih je da kupe nadu za drugo poluvrijeme. I nastavak susreta protekao je u nadmoći igrača Nenada Videke koji nisu dozvolili domaćima da preokrenu rezultat. Posljednja četvrtina protekla je u ravnopravnoj igri, Amfora je ovom pobjedom istaknula kandidaturu za visok plasman. Po svemu sudeći Solin i Diadora bit će im jedini ozbiljniji konkurenti u borbi za prvo mjesto koje donosi ulazak u drugi košarkaški rang.

Mislav: Mikulov, Polić, Perišić 10, Vitlić, Ćurković, Boban, Bilić 14, Bašić 6, Udiljak 14, Knezović, Mamić 6, Šarac 15, Brkić. Trener: Alen Koludrović.

Amfora: Božek 7, Morris 31, Batistić 12, Han 2, Trittela, Saračević 5, Tomić Ferić, Bokšić 6, Šimić, Pribisalić 2, Selak 8. Trener: Nenad Videka.

 

 

Uspješni i juniori Amfore

Omiš – Amfora   51 : 86

Amfora: Šarić 5, Radalj 15, Glibota 9, Šimić 4, Trittela 15, Puharić 5, Klepo 7, Vekić 11, Glavičić 5, Vučko, Filipeti 10.

Dobrom igrom u napadu i obrani juniori Amfore izborili su visoku pobjedu nad svojim vršnjacima iz Omiša. Svim raspoloživim igračima trener Videka dao je priliku igrati, a osim Vučka svi su se upisali u listu strijelaca.

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh